Alt om vin – siden hvor den gode smag findes

Franske vine

Fordele og ulemper ved at handle vin online

Stadig flere danskere har fået øjnene op for det herlige ved vin. Det kan spores via stigende salgstal. Både i supermarkeder og hos specialbutikker, såvel som online hvor der hos flere vinhandlere virtuelt langes flasker over kassen. Men er det overhovedet en god idé at købe sin vin online? Og hvilke fordele og ulemper er der ved at gøre det? Lad os se nærmere på det her.

Køb al din vin let og enkelt

En klar fordel ved at købe sin vin online er, at man kan foretage alle sine køb ét samlet sted. Det er unægteligt en fordel for de fleste, i stedet for at skulle køre fra det ene supermarked til det andet, i søgningen efter en helt særlig specialvin fra Sydamerika. Måske ender man med slet ikke at finde den, og må i stedet køre langt til en specialbutik. I situationer som denne, er det lettere blot at gå online, og købe al sin vin på internettet.

Der er flere forskellige steder at gøre sine online-køb. En af de mest veletablerede vinbutikker her til lands er Vinoteket, som byder på et omfattende udvalg af kvalitetsvine. Her kan du købe alt fra rød- og hvidvin, til mousserende vin og naturligvis også rosévin. Sidstnævnte hitter i stor stil i øjeblikket. I særdeleshed blandt de unge. Så hvorfor ikke købe det online? Det er hurtigt, let og enkelt.

Det omfattende udvalg online er en klar fordel

Netop det store udvalg af vine, som man oftest finder hos de online-baserede vinforhandlere, er en klar fordel. Det er nemlig let og enkelt at navigere blandt de forskellige drue- og vinsorter på skærmen, og har man en forkærlighed for vin produceret i et specifikt land eller område, er det let at finde på de forskellige vinbutikkers hjemmesider.

Knap så personlig service online

For nogle vil det forekomme som en ulempe, at servicen er knap så personlig online. I modsætning til i supermarkedernes vinafdelinger, og i særdeleshed i specialbutikkerne, er det nemlig ikke muligt at gå hen og efterspørge råd og viden fra fageksperter. Hos flere af de online-baserede vinhandlere er det dog stadig muligt at få svar på sine spørgsmål. Man skal indstille sig på, at kommunikationen foretages via chat eller mail. For mange er det dog også rigeligt, så måske er det større udvalg på webshoppen alligevel noget der trækker.

Ofte billigere online

En sidste klar fordel ved at handle sin vin online er, at priserne typisk er lavest her. Det skyldes ganske enkelt, at vinhandlerne skal betale for deres butikslokaler, mens de online-baserede vinhandlere kun skal betale for at holde deres webshop kørende. Det er udgiftsmæssigt langt billigere, og det fører i sidste ende til lavere priser på vinen. Til glæde for alle Danmarks vinelskere.

You May Also Like