Alt om vin – siden hvor den gode smag findes

Franske vine

Afhold vinsmagning med vennerne

Er i en gruppe af mænd som ofte mødes i social sammenhæng, og søger I efter nye aktiviteter at kaste jer over? Så overvej at lave en vinklub. At mødes jævnligt til en god omgang vinsmagning er nemlig noget af det bedste der findes. Og så gør det jo ikke noget, hvis der også bydes på en god middag efterfølgende. Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du stifter en vinklub sammen med resten af gutterne.

Mænd skal have lov at hænge ud sammen

Selv om de fleste mænd, som enten er gifte eller i forhold, er vilde med at være sammen med deres respektive partnere, så er det ikke desto mindre en god ting, hvis de ind imellem får mulighed for at hænge ud med en masse andre gutter. Helt alene og uden kvinderne på slæb. Der er masser af ting en sådan “herreklub” kan foretage sig. Alt fra at tage til fodbold eller dyrke sport, til at tage på bar eller casino kan således med fordel få lov at stå på dagsordenen. I et forhold er det helt i orden ind imellem at være lidt adskilt fra hinanden og prioritere sig selv. Så længe man husker at være der for hinanden når det gælder, samt eventuelt at købe lidt tøj til sin dame i ny og næ, så skal det hele nok gå.

Hold temaaftener og smag på lækker vin fra hele verden

Det er ganske let at stifte sin egen vinklub. I udgangspunktet skal I blot aftale indbyrdes, hvordan klubben skal administreres, samt hvor ofte i skal mødes til vinsmagning, og så kan i efterfølgende finde ud af hvilke lokaler, I ønsker at benytte jer af, når i mødes.

I skal forberede jer på, at der ofte vil være delte meninger i klubben om, hvad en god vin egentlig er for noget. Hele idéen med en vinklub er dog ofte, at man får smagt på en masse vin, og at man på den måde får udvidet sit smagsrepertoire.

Overvej derfor jævnligt at afholde temaaftener. Den ene måned kan I f.eks. have tema om italienske vine, og rigtig gå i dybden med de forskellige varianter som landet byder på. Er i rigtig smarte, så kan i som supplement have fodbold fra den italienske Serie A kørende i baggrunden på fladskærmen. Så er der mandehørmsstemning for alle pengene! Måneden efter kan i prøve noget mere utraditionelt. Det kunne f.eks. være en temaaften om vin fra Syd- og Nordamerika. Her produceres der nemlig også masser af lækker vin, som helt sikkert bør smages.

Husk konen eller kæresten

Når du er hjemme igen efter at have mødtes med gutterne i vinklubben, så husk at være ekstra opmærksom på din kone eller kæreste. Som nævnt tidligere kan du i ny og næ give hende lækkert tøj i gave, og det er også oplagt at overraskende hende med en god middag. Idéer til hvilken vin du skal servere, bør du trods alt have nok af.

You May Also Like