Alt om vin – siden hvor den gode smag findes

Franske vine

Invitér til vinsmagning i dit hjem

Er du passioneret om vin, og deler du din store interesse med en masse ligesindede? Så overvej at mødes i dit hjem til en god omgang vinsmagning. I artiklen her ser vi nærmere på hvordan i bedst finder sammen i fællesskaber baseret på interessen og passionen for vin, samt hvordan du bedst afholder vinsmagning i dit eget hjem.

Indret din bolig hyggeligt og indbydende så den er klar til vinsmagning

Har du besluttet dig for at invitere alle dine venner og bekendte forbi til vinsmagning? Så er det tid til at gøre din bolig klar til det store rykind.

En god vinsmagning fortjener at finde sted i rolige og hyggelige omgivelser. Indret derfor din stue med planter, lidt god musik og andet der skaber en rolig baggrundsstemning. Overvej om det måske er ved at være tid til at købe nye tæpper til stuen, nu du alligevel er i gang med at gøre den klar til vinsmagningen. Et par nye og dekorative tæpper kan virkelig skabe fornyet energi, samt bidrage til en hyggelig stemning i boligen. Et godt sted at købe sine tæpper er hos onlinebutikken Trendcarpet. Her bydes der på alskens former for tæpper til salg, og så endda til yderst rimelige priser. Mange af dem egner sig fint til et vinsmagningslokale i din bolig, så tjek straks udvalget ud og se om der er tæpper til salg der tiltaler dig.

Hvem sørger for vinen?

Skal vinsmagningen afholdes i regi af jeres egen lille vinklub? Så sørg for at uddelegere ansvar og opgaver på forhånd. Nu hvor du lægger hus til arrangementet, så er det på sin plads at det er en eller flere andre medlemmer af vinklubben der står for at medbringe vinen. Find også ud af hvilke vine der skal medbringes. Skal i f.eks. afholde en temavinsmagning med vin fra Sydamerika? Eller er det tid til at smage årets høst fra de italienske vinavlere? Find ud af alt dette i god tid inden arrangementet afholdes.

Sådan finder du sammen med andre vininteresserede

Inden du overhovedet kan komme i gang med at afholde vinsmagning, skal du naturligvis finde sammen med andre vininteresserede. Overvej at tilmelde dig Facebookgrupper for vininteresserede i dit lokalområde. Findes der mod forventning ikke nogle grupper i forvejen, så opret en selv. Spred det gode budskab blandt venner og bekendte, og så vil du inden længe kunne samle folk nok til at der kan oprettes en lokal vinklub.

Find efterfølgende ud af hvad i ønsker at foretage jer i vinklubben. Vil i kun nøjes med at mødes til vinsmagninger? Det er også glimrende for mange. Andre ønsker dog også at tage på ture med vinklubben, blandt andet til vinproducenter i Sydeuropa. Hvis jeres vinklub også ønsker dette, så overvej om der skal indbetales et mindre kontingent til klubben. Så kan i nemlig spare op til årlige ture med vinklubben. Det vigtige i denne forbindelse er, at i alle bliver enige om hvad i ønsker der skal ske med jeres vinklub, så afhold løbende møder, og husk naturligvis at nyde et godt glas vin til mødet, nu hvor i er samlet.

You May Also Like