Alt om vin – siden hvor den gode smag findes

Franske vine

Styrk vinforretningen med et godt intranet

Interessen for vin er overvældende, og driver du en forretning, hvor du blandt andet forhandler fransk naturvin, har du sikkert opdaget, at du har fat i en trend, der bare boomer.

Måske betyder udviklingen, at du kan udvide dine forretning med flere afdelinger og måske ligefrem lave en model, hvor du indgår aftaler om franchise, så flere selvstændige kan indgå i dit koncept og være med til at skabe vækst gennem stadig flere forretninger rundt omkring i landet.

Udvikling kræver et godt intranet

Skal du have gang i udviklingen med flere forretninger, hvor du kan sælge franske vine, er det vigtigt, at du får etableret gode kanaler for intern kommunikation og deling af viden. Med et intranet fra omniaintranet.dk har du gode muligheder for at få den del til at fungere optimalt.

Et intranet fra omniaintranet.dk er en platformsløsning, hvor du med en standardiseret software kan styrke kommunikation, deling af viden, udvikling af jeres salg og meget andet, som er helt essentielt for, at du kan få succes med at udvide forretningen.

Selv om vi drikker lidt mindre alkohol herhjemme, end vi har gjort, så er det ikke et udtryk for, at intteressen for vin er faldende. Tværtimod interesserer flere og flere sig for vin, og ikke mindst naturvine fra Frankrig og andre særlige vintyper har fanget folks interesse. Grib chancen og få succes!

You May Also Like