Alt om vin – siden hvor den gode smag findes

Tyske vine

Vin og brød – klassisk og enkelt

Kombinationen af vin og brød har været brugt som en vigtig del af kosten og ernæringen helt fra oldtiden. I de kulturer, hvor klimaet har gjort det muligt at dyrke vin, har det at kombinere et glas vin med et godt stykke brød både været en vigtig del af den daglige basiskost, og samtidig et symbol på det gode venskab og på gæstfriheden.

Der er også stærke religiøse traditioner forbundet med vinen og brødet, så du forbinder dig med en lang og stærk tradition, når du sætter dig til bords og nyder et stykke brød sammen med et godt glas vin.

Perfekt til turen

Skal I på picnic, som vejret hen over sommeren indbyder til, er det både nemt og lækkert at snuppe en flaske god vin og noget brød med i tasken. Prøv for eksempel wasa knækbrød uden mel, som også er godt for folk, der ikke kan tåle eller ønsker at spise gluten. Kombiner det med en god vin. Det kunne for eksempel være en flaske tysk hvid- eller rødvin, som er perfekt til en tur i det fri.

Tyske vine har over de seneste årtier undergået en stor udvikling i kvalitet og udvalg. I dag kan du derfor købe et hav af forskellige gode, tyske vine. Det er derfor nemt at finde en flaske, der vil egne sig til wasa knækbrød uden mel i kombination med lidt lækkert pålæg. Det kan være skinke, forskellige slags pølse, eller måske diverse typer ost.

You May Also Like